Unde esti: Magazin sport Servicii inchiriere Termeni si conditii inchiriere biciclete

Termeni si conditii inchiriere biciclete


Avand in vedere ca exista tot mai multe competitii cicliste, de profesionisti sau amatori, exista o crestere a interesului pentru participarea la astfel de evenimente. Multe persoane opteaza pentru inchirierea unei biciclete in acest context.

Va rugam cititi cu atentie randurile urmatoare.
Prin semnarea contractului de inchiriere acceptati parcurgerea informatiilor ca va sunt oferite si va dati acceptul.

•    Bicicletele de inchiriat sunt destinate plimbarilor recreative
•    Bicicletele de inchiriat nu sunt pregatite pentru regim competitional


In masura in care persoana care inchiriaza bicicleta sau o cunostinta a acesteia o foloseste in scopul participarii la orice gen de competitie – de profesionisti sau amatori (maratoane de mountain bike, curse cicliste), utilizatorul isi asuma urmatoarele:
•    Intreaga responsabilitate pentru daunele provocate bicicletei. In cazul in care bicicleta este returnata cu defectiuni, costul repararii va fi suportat de catre persoana care inchiriaza. Detalii: Prin costul defectiunilor se intelege costul piesei/pieselor de inlocuit, la pret de raft (produse noi) plus costul manoperei de service, conform tarifelor practicate si afisate in magazinul HyperSport. Evaluarea starii bicicletei la returnare va fi efectuata de catre un reprezentant al HyperSport. Fara a fi o lista completa, prin “daune” se pot intelege: fisurari ale cadrului, ruperea furcii, spargerea manetelor de frana sau a schimbatoarelor de viteza, strambarea sau ruperea deraiorului, ovalizarea rotilor, ruperea spitelor, pana, strambarea butucilor, etc.
•    Intreaga responsabilitate pentru orice accidentare provocata in timpul utilizarii, in timpul deplasarilor pe sosea sau offroad.
•    Returnarea curata a bicicletei – fara a fi incarcata de noroaie acumulate in timpul utilizarii.

HyperSport informeaza utilizatorii legat de aceste aspecte prin site si prin contractul care se semneaza la inchirierea bicicletelor. HyperSport nu este responsabil de necunoasterea acestor aspecte in cazul in care o persoana inchiriaza mai multe biciclete pentru prieteni/cunostinte, fara ca acestea sa interactioneze direct cu HyperSport.

Va multumim pentru intelegere!