Unde esti: Magazin sport Informatii utile Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Date personale

Datele personale ale clientilor sunt utilizate de HyperSport pentru facturare si expediere, in conformitate cu normele contabile in vigoare. Datele personale nu vor fi livrate niciunei terte parti care nu este implicata in procesul de achizitie, livrare sau marketing al HyperSport, persoana fizica sau juridica, fara acordul expres al clientului.

Date de identificare ale clientilor vor fi inaintate firmelor de curierat (pentru a putea livra coletele), firmei importatoare sau unitatilor de service in cazul aparitiei unor probleme de natura tehnica la produse.

HyperSport isi rezerva dreptul de a realiza studii de piata sau de a trimite note informative clientilor inscrisi pe site, in conditiile in care acestia nu au exprimat in mod expres, in scris, intentia de a nu participa la aceste demersuri. Pentru acest gen de initiative de marketing (direct mail, efectuarea de studii de piata) HyperSport poate contracta serviciile unei firme specializate.

Situl HyperSport este dezvoltat si gazduit de o firma de specialitate pentru aplicatii de comert online, pentru a minimiza riscurile informatice. HyperSport nu poate fi facuta resonsabila pentru orice inconvenient de natura informatica.