Unde esti: Magazin sport Informatii utile Intrebari frecvente

Intrebari frecvente


Nu gasesc produsul cautat pe site, desi marca respectiva este in magazin
Incercam sa tinem stocul la zi pe HyperSport. Avand insa in vedere dinamica vanzarilor si numarul de furnizori, este foarte posibil sa putem procura si alte produse in afara celor afisate, pentru marcile incluse in site. Ne poti contacta telefonic sau pe mai pentru intrebari.

Am comandat produsul dar nu este pe stoc, desi figureaza in magazinul online. Cum este posibil?
In acelasi sens cu explicatia de mai sus: incercam sa tinem stocul la zi pe HyperSport. Avand insa in vedere dinamica vanzarilor si numarul de furnizori, este posibil ca la un moment dat un anumit produs sa figureze in site dar sa nu se mai afle in stoc. Depunem eforturi pentru a reduce numarul acestor situatii si ne cerem scuze anticipat. Foarte probabil insa nu vom reusi in scurt timp sa le reducem complet.

Cum se calculeaza taxele de transport
Tariful de transport difera in functie de masa si volumul coletului. De asemenea, este functie de valoarea rambursului. Tarifele curierului (Nemo Express) pentru HyperSport sunt negociate functie de volum si colaborarea indelungata si sunt mai mici decat cele de lista.

Ce curier folositi?
HyperSport are contract cu Nemo Express. Putem trimite in toate orasele din lista Nemo (lista agentii teritoriale). Pe link aveti si datele de contact ale agentilor.

Ce fac daca produsul nu este ceea ce imi trebuia?
Te rugam sa te asiguri pe cat posibil ca iti comanzi ceea ce trebuie (atat din informatiile de pe site cat si in urma discutiilor de pe telefon sau mail). In situatia in care, din diverse motive, produsul primit nu este ceea ce aveai nevoie, il poti returna in termen de 30 zile. Pentru a putea fi returnat produsul nu trebuie folosit! Nu se pot primi inapoi produse murdarite, zgariate, utilizate in exterior - decat in situatia in care prezinta probleme de garantie. In cazul in care cumparatorul se razgandeste, va achita cheltuielile de returnare a produsului si retrimitere a contravalorii produsului. In cazul in care vreun produs a fost trimis din greseala eronat de HyperSport (neconform cu comanda), toate cheltuielile aferente indreptarii situatiei sunt suportate de HyperSport.

Produsele sunt originale?
HyperSport vinde in magazinele sale si pe internet doar produse originale, provenite de la reprezentantele oficiale in Romania sau importate direct.