Unde esti: Magazin sport Informatii utile Cum cumpar?

Cum cumpar?

SIMPLU. RAPID. FARA RISCURI. CONFORTABIL


Pasi pentru cumpararea de produse din magazinul online

I. COMANDA

...in care iti alegi produsele si ne dai datele de livrare


1. Alege produsul (unde este cazul, selecteaza varianta dorita de marime, culoare, etc., dupa care se afiseaza pretul). Adauga produsul in cos apasand butonul rosu "Pune in cos!"

 

2. Alege cantiatea. Valoarea implicita este "1" bucata. Daca doriti mai multe produse, schimbati. De exemplu, daca doriti 2 produse din tipul selectat, stergeti 1 si scrieti 2 in casuta corespunzatoare. De exemplu, dorim sa cumparam doua centuri fitness si o bicicleta Kona


 Am modificat 2 in loc de 1 in casuta corespunzatoare centurilor. Suma nu s-a modificat, este tot 30 lei.


3. La modificarea cantitatii, apasa butonul "aplica modificarile". In urma acestei actiuni se modifica si suma si comanda este corecta 

4. Poti continua cumparaturile tastand din nou pe linkul "Prima pagina" sau pe logo-ul sitului.


5. Cand ai finalizat cumparaturile, verifica totalul si apasa butonul "Mergi la casa"


In acest stadiu se calculeaza automat si costurile de expediere. Este afisata varianta cea mai ieftina (de obicei Posta Romana). Ulterior, in pagina de confirmare a comenzii, poti opta pentru curier, daca exista agentie in localitatea din care ai facaut comanda. In cazul in care curierul nu are agentie locala, te rugam sa ne contactezi pentru a face un calcul al costurilor de transport prin curier.


6. Acum se trece la pasii in care preluam datele tale, pentru facturare si pentru a putea trimite coletul.

Autentificarea: In prima faza este solicitat emailul. Daca ai deja cont, introdu parola. Daca esti utilizator nou, mergi mai departe.

Adresa de livrare: Detaliile unde trebuie sa ajunga coletul. Este esential sa fie completate corect. Pentru trimiterea prin Posta, este nevoie ca destinatarul sa aiba act de identitate pe adresa de unde va ridica pachetul. In cazul in care datele de livrare sunt aceleasi cu datele de facturare, bifeaza casuta corespunzatoare.

Detalii de facturare: Daca ai bifat casuta de la adresa de livrare, majoritatea campurilor sunt deja completate. Se mai solicita codul numeric personal si alte detalii, in caz ca doresti sa faci anumite mentiuni. CNP-ul este solicitat conform legislatiei in vigoare, facturile catre persoane fizice trebuie sa aibe trecut CNP-ul.

Daca datele de facturare sunt altele decat cele de livrare, atunci vei completa formularul. Poti alege persoana fizica sau juridica.

Alege o metoda de plata: plata la livrare (vei plati la ridicarea coletului) sau cu ordin de plata. In cazul platii prin ordin de plata, se vor stabili telefonic detaliile in vederea confirmarii platii.

In final, introdu o parola pe care o vei putea folosi ulterior in accesarea contului.

Confirmare: Ultima faza este confirmarea comenzii. Verifica datele. Inca pot fi modificate. Daca esti dintr-un oras unde exista agent teritorial al firmei de curierat, ai optiunea sa alegi expedierea prin posta sau curier.

Atentie!

Bicicletele, aparatele mari de culturism, sacii de box, mesele de ping-pong - si orice alt aparat de gabarit si masa mare, nu pot fi trimise prin Posta. In acest caz expedierea se poate face doar prin curier. Nu este automatizata aceasta filtrare, veti fi contactati de un reprezentant HyperSport in cazul in care ati optat pentru Posta Romana in unul din cazurile de mai sus.

Daca totul este ok, apasa butonu "Trimite comanda". Vei primi un email automat de confirmare de la HyperSport


II. LIVRAREA

...in care iti trimitem produsele comandate


7. Vom confirma telefonic sau prin mail comanda, in maxim 24 ore. In cazul in care produsele comandate nu sunt pe stoc, va vom furniza alternative. Odata stabilita comanda finala, vom livra coletul catre destinatarul si adresa furnizate.


8. Comenzile prin Posta Romana ajung in circa 3 zile lucratoare. Coletele trimise prin Posta se ridica de la oficiul postal aferent adresei destinatarului. Este nevoie o carte de identitate a destinatarului care sa certifice datele sale personale, inclusiv adresa. 

Comenzile prin curier ajung la destinatie in ziua urmatoare efectuarii comenzii, daca a fost procesata comanda pana in pranz. Coletul va ajunge la adresa de livrare. In mod uzual, agentii zonali ai firmei de curierat suna in prelabil la numerele de telefon furnizate pentru a confirma ora la care sa soseasca.


III. PLATA

...in care platesti produsele


9. In cazul platii ramburs, plata se efectueaza catre reprezentatul Postei sau al firmei de curierat. Se achita numerar. In cazul platii prin ordin de plata - aveti datele HyperSport afisate pe ecran dupa confirmarea comenzii. De asemenea, sunt incluse in finalul mailului de confirmare a comenzii.La ora actuala, comenzile se pot lua doar pe internet (nu se primesc comenzi telefonice! Prin telefon se ofera doar lamuriri si confirmari privitoare la produse sau statusul comenzilor)


Succes si iti stam la dispozitie pentru nelamuriri!


Multumim,


Echipa HyperSport