Unde esti: Magazin sport Informatii despre produse Biciclete Biciclete noi sau biciclete second hand

Biciclete noi sau biciclete second hand

Cand vrei sa cumperi o bicicleta, inevitabil, te poti intreba:
,,Sa-mi cumpar bicicleta noua sau bicicleta second-hand?"

Este o intrebare fireasca si fiecare optiune are avantaje si dezavantaje.
Consideram ca pentru marea majoritate a celor care nu sunt foarte priceputi, achizitia unei biciclete noi este varianta castigatoare.
Cateva argumente:
  • O bicicleta noua are garantie. Chiar daca pot aparea anumite probleme in timpul utilizarii, magazinul de la care ai cumparat-o trebuie sa le rezolve
  • Increderea! Cand cumperi o bicicleta noua dintr-un magazin respectabil, ai toate motivele sa ai incredere atat in vanzator cat si in brand. Daca faci cumparatura de la vreun necunoscut, mare atentie, pot fi multe vicii ascunse pe care sa nu le vezi din prima
  • Legat de aspectul de mai sus, de incredere, mare atentie la bicicletele furate! Din pacate, se fura foarte multe biciclete in ultimii ani si ar fi pacat, din toate punctele de vedere, sa iti cumperi o astfel de bicicleta.
  • Factorul imagine. Majoritatea cumparatorilor au o anumita emotie cand cumpara un lucru nou fata de situatia cand achizitioneaza un produs deja folosit. Vopseaua, luciul, mirosul...toate sunt altfel :)
  • In mod normal, bicicleta noua se va strica ceva mai tarziu in rapot cu una secondhand, daca sunt cat de cat comparabile calitativ.

In cazul in care optezi totusi pentru un SH, e bine sa fie de la un cunoscut si sa fie un avantaj de pret considerabil in raport cu una noua de aceeasi calitate. Inainte sa bati palma, treci cu bicicleta pe la un mecanic, pentru a fi sigur ca nu are probleme majore.


Avand in vedere punctele de mai sus, la ora actuala HyperSport comercializeaza exclusiv biciclete noi, furnizate de importatori oficiali ai brandurilor in Romania.